Pasta jajeczna

Uważam, że na niedzielne śniadanie jak znalazł. Prosta i smaczna!

Pasta jajeczna
Napisz opinie
Drukuj
Produkty
  1. 30 g cebuli
  2. 6 ugotowanych na twardo jajek
  3. 2 łyżki majonezu
  4. 1 łyżka świeżego, posiekanego koperku
  5. 1 szczypta białego pieprzu
  6. 1/2 łyżeczki soli
  7. 2 łyżeczki łagodnej musztardy
Wykonanie
  1. Cebulę posiekać drobno w blenderze.
  2. Dodać wszystkie pozostałe składniki pasty i blendować do momentu uzyskania gładkiej konsystencji.
  3. Podawać zchłodzone.
Notes
  1. Przepis pochodzi z książki thermomix "Kocham gotować"
GotujeSie.pl http://www.gotujesie.pl/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *