Zawijasy szpinakowe

Zawijasy szpinakowe
Napisz opinie
Drukuj
Produkty
  1. 1 opakowanie ciasta francuskiego
  2. 1 opakowanie mrożonego szpinaku
  3. 1 kosatka fety
  4. 1 łyżka masła
  5. 2 ząbki czosnku
  6. sól, pieprz
Wykonanie
  1. Czosnek przeciskam przez praskę i lekko podsmażam na maśle.
  2. Dodaję rozmrożony szpinak, sól, pieprz i smażę ok. 10 minut.
  3. Studzę i dodaję pokruszony ser.
  4. Zimny farsz równo rozkładam na ciście francuskim.
  5. Zwijam w rulon i kroję na ok. 1,5 cm plastry.
  6. Zapiekam na złoto w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 20 minut
GotujeSie.pl http://www.gotujesie.pl/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *